Vår kompetanse, din trygghet!

Når du kommer som gjest på vår klinikk skal du være trygg på at den som utfører behandlingen har tilstrekkelig kompetanse og erfaring.

Se våre behandlinger Gratis konsultasjon

Anette Bruland

Anette Bruland

Anette ble uteksaminert sykepleier ved Høgskolen i Bergen i 2009, og har tidligere yrkeserfaring innen medisinsk, kirurgisk og psykiatrisk avdeling. Hun har jobbet som kosmetisk sykepleier siden 2012 og har tidligere jobbet som assisterende klinikksjef ved Akademikliniken i Bergen.

Anette er injeksjonsspesialist på behandlinger med Restylane og Botulinumtoxin. Hun har lang erfaring innen den medisinske hudpleieserien ZO Obagi, og har flere avanserte kurs innen hudbehandling med ZO Skin health og ZO Medical gjennom Hudhelse AS.

Anette er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Bestill time

Anne Marit Arnestad

Anne Marit Arnestad

Anne Marit har lang og allsidig bakgrunn som sykepleier og har de siste 18 årene jobbet som kosmetisk sykepleier. De siste 10 årene har hun jobbet som klinikksjef ved Akademikliniken i Bergen.

Anne Marit er injeksjonsspesialist på behandlinger med Restylane og Botuliniumtoxin. Hun har lang erfaring innen den medisinske hudpleieserien ZO Obagi og Forever living produkter.

Anne Marit er opptatt av et naturlig og helhetlig resultat, og bruker ofte kombinasjonsbehandlinger for å lage et skreddersydd behandlingsprogram til hver enkelt kunde. Du kan være trygg på at du får den beste behandlingen som kan tilbys i dag.

Bestill time

Ansvarlig lege ved A2 Hudklinkikk

Anette Bruland

Bjørn Rosenberg

Dr. Bjørn E. Rosenberg er en svært erfaren plastikkirurg som er spesialist i estetisk kirurgi. Han har utført et betydelig antall kosmetiske inngrep og har et svært godt renome. Bjørn er seksjonsoverlege for plastikkirurgi ved Privathospitalet Fana Medisinske Senter, og er leder av Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi.