Behandlinger


Ansiktsbehandlinger

ZO Stimulator Peel

En stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller party peel. Anbefales i kur for langvarig og bedre resultat.

Pris 1200,- Bestill time

ZO Ultra Hydration Treatment

Perfekt for deg som sliter med tørr, dehydrert og sensitivisert hud. Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart.

Pris 1200,- Bestill time

ZO Blemish & Oil Control Treatment

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper og talg kviser.

Pris 1200,- Bestill time

A2 Express Glow Peel

«Red Carpet Treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød.

Pris 590,- Bestill time

ZO 3-step Stimulation Peel

Ideell for behandling av ulike aldringstegn, melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger. Peelingen kan benyttes i ansiktet, på halsen, brystet, hender og til om med på armer og ben. Resultatet er synlig etter kun èn behandling og du har ca. 5 dager “nedetid” med flassing og rødhet. Etter noen dager kan man bruke sminke. Behandlingen kan gjentas etter 3-4 uker eller ved behov. Huden må forbehandles minimum 6 uker med ZO Medical før 3 Step Peel. Peelingen kan kun utføres av godkjente medisinsk personell.

Pris 3000,- Bestill time