Behandlinger


Juvederm

Hva er Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter. Juvederm serien er i likhet med Restylane mest kjent for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden og gir et mer ungdommelig utseende. I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr hvor stoffet gir kroppen volum og elastisitet. Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller allergiske reaksjoner. Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at behandlingen med Juvederm gir en umiddelbar bedøvende effekt mens man sprøyter inn filleren.

Er behandling med Juvederm filler noe for deg?

Etter som man blir eldre oppstår det aldersforandringer i huden. Huden og vevet like under huden mister noe av sin elastisitet, blir slappere og det oppstår rynker og furer. I tillegg fremstår huden gjerne tørrere og mindre ungdommelig. Dette skyldes naturlige aldersforandringer, men også eksponering for sollys, røyk, kosthold og livsstil. Juvederm er en serie med fillere og andre hudforyngende produkter som gir huden volum og elastisitet og glatter ut rynker og ujevnheter. Dersom du plages av aldersforandringer i ansiktet, på hender, på halsen eller i utringningen kan behandling med Juvederm være noe for deg.

Hvor raskt kommer effekten av behandlingen?

Ved de fleste Juvederm behandlingene vil man se resultatet umiddelbart etter at filleren er sprøytet inn under huden.

Hvor lenge varer behandlingen med Juvederm?

Hyaluronsyren i Juvederm brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca 6-12 måneder, gjennomsnittlig effekt av behandlingen er derfor ca 9 måneder. Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

Bivirkninger av Juvederm

Juvederm består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært sjeldent forekommende. Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig. Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

Bestill time